محل تبلیغات شما

مقاله زیر تحلیل تمرین ها و فعالیت های کتاب فیزیک دهم بر مبنای طبقه بندی بلوم را بررسی می کند. این مقاله توسط خانمها  فریده پورباقری و مژگان دورنما در مجله رشد فیزیک نوشته شده است.

چکیده

کتاب درسی مهمترین و رایجترین منبع آموزشی در نظام آموزشی تعلیموتربیت کشور ماست که بهصورت نظام آموزشی متمرکز و تگذاریشده اداره میگردد. در چنین نظامهای آموزشی کلیه فعالیتهای یادگیری رسمی در زمان معین حول محور آموزش و یادگیری کتابهای درسی تدوینیافته شکل میگیرد، لذا تناسب محتوا و تمرینهای فراهم آمده با نیازهای واقعی یادگیرندگان بسیار حائز اهمیت است.

مقاله حاضر تمرینها، پرسشها و فعالیتهای کتاب فیزیک دهم تجربی را بر مبنای طبقات مختلف حیطهشناختی بلوم مورد بررسی و تحلیل قرار میدهد. این پژوهش نشان میدهد که در طراحی تمرینهای متن و آخر فصلها بیشتر بر به کار بستن، در طراحی فعالیتهای کتاب بر ترکیب (خلق) و در طراحی پرسشهای کتاب بر فهمیدن تأکید شده است. همچنین بررسی کل تمرینها، پرسشها و فعالیتهای کتاب فیزیک دهم نشان میدهد که 58/80 درصد مربوط به طبقات پایین و 41/19 درصد مربوط به طبقات بالای حیطهشناختی است. عدم توجه به سطوح بالای شناختی در هدفگذاری محتوای کتابهای درسی میتواند به عدم ایجاد مهارت در ساختن نظریهها، تجزیه و تحلیل دادهها، حل مسئله و به کارگیری ابزار و روشهای علمی در دانشآموزان بینجامد. نتایج این پژوهش میتواند در سازمان برنامهریزی کتابهای درسی برای نگارش کتابهای تازه تألیف شده لحاظ شود.

کاربرد تارهای مرتعش در آموزش مفاهیم صوت (4)

کاربرد تارهای مرتعش در آموزش مفاهیم صوت (3)

کاربرد تارهای مرتعش در آموزش مفاهیم صوت (2)

کتاب ,فیزیک ,دهم ,درسی ,آموزشی ,تحلیل ,کتاب فیزیک ,فیزیک دهم ,در طراحی ,کتاب‌های درسی ,بر مبنای

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خسرویها : www.khosraviha.ir : kosinbumbra گروه تاریخ شهرستان بیجار mireslairdir1984 کنگره60...(شعبه حر) سئو یاس سفید سعید مارکتینگ وبلاگ همسفر الهام soundcharlamouth